Isabel Elst

Loopbaanbegeleider en burn-out coach

Isabel studeerde in 2016 af als psychologisch consulente. Het is haar passie om anderen te begeleiden naar een leven en job vol energie, voldoening en plezier.

Ze startte haar loopbaan in de communicatiesector. In 2010 behaalde ze haar masterdiploma Meertalige Professionele Communicatie waarna ze 2 jaar werkte als communicatieverantwoordelijke voor een logistieke organisatie en nog eens 4 jaar als praktijkassistente en docente Communicatie voor Universiteit Antwerpen. Vooral de begeleiding van studenten gaf haar veel energie waardoor ze besloot om de overstap te maken naar begeleiden en coachen.

Na haar opleiding Toegepaste Psychologie en verschillende coachingsopleidingen begeleidde ze als carrièrecoach werkzoekenden naar passend werk. En sinds 2017 is Isabel zelfstandig loopbaanbegeleider en burn-out coach.

Wat?

Dankzij coaching leer je jezelf beter kennen en krijg je meer inzicht in wat je echt wil in je werk en/of leven. Ook helpt het je om je doel(en) te bereiken.

Volgende waarden staan centraal tijdens de begeleiding:

  • Efficiëntie: we zetten in op maximaal resultaat via kortdurende, oplossingsgerichte begeleiding
  • Openheid: de begeleiding gebeurt steeds in een open sfeer waarbij open communicatie centraal staat
  • Deskundigheid: we hanteren steeds theoretisch onderbouwde tools en methodieken
  • Authentiek groeien: jouw ontwikkeling en zelfontplooiing staan centraal

Hoe?

Elke situatie, persoon of vraag is anders. Daarom werk ik een traject op maat uit. Wel starten we altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek: we bespreken jouw vraag en verwachtingen en ik leg uit hoe ik werk.

De begeleiding is praktisch en concreet. Je krijgt heel wat vragen en oefeningen. Een deel van deze opdrachten bereid je thuis voor zodat we onze tijd tijdens de sessies zo goed mogelijk kunnen benutten. De inzichten worden aangevuld met specifieke testen zoals een persoonlijkheidstest en een sectortest.
Samen maken we een actieplan of stappenplan op dat jou dichter bij jouw doelen brengt. Daarbij houden we rekening met jouw belemmeringen en hulpbronnen.

Met loopbaancheques betaal je maar 40 euro voor 4 uur begeleiding.
Zonder loopbaancheques komt een sessie van 1 uur op 65 euro.
Het kennismakingsgesprek is steeds gratis.

Aanbod coaching

Isabel Elst biedt volgende mogelijkheden aan:

  • Loopbaanbegeleiding (via loopbaancheques van VDAB)
  • Individuele coaching voor bedrijven
  • Burn-out coaching
  • Lifecoaching
  • Workshop ‘in 8 stappen naar een leven in balans’
  • Online programma ‘een leven vol energie in 2 maanden tijd’

Voor wie?

Isabel begeleidt gemotiveerde (jong)volwassenen die (terug) meer energie, voldoening en plezier uit hun leven en werk willen halen.

Behandelingen

Individuele coaching voor bedrijven

Individuele coaching zorgt ervoor dat je medewerkers zich beter in hun vel voelen en meer welbevinden ervaren. En wie welbevinden ervaart, is niet enkel beter beschermd tegen stress en burn-out, maar staat ook meer bevlogen en veerkrachtiger in het leven. Dit heeft een positieve invloed op het energieniveau en de productiviteit van je medewerkers.

Meer over Individuele coaching voor bedrijven?

Lifecoaching

Ben je op zoek naar meer balans in je leven?
Zoek je manieren om je beter in je vel te voelen?
Wil je assertiever en met meer zelfvertrouwen in het leven staan?
Staat zelfzorg voor jou hoog op de agenda maar kom je hier niet toe?

Meer over Lifecoaching?